Hívjon minket: +3630-602-9212 | H-P: 9:00-16:00. Írjon nekünk: hello kukac kamerabolt.com 

Foscam FI9928P kültéri WiFi IP kamera, 4x zoom, FullHD

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

FullHD • 2 megapixel • 1920x1080p felbontás • 4x-es optikai zoom • 105-40 fokos látószög • 355/90 fokos mozgathatóság

Elérhetőség: Készleten

Az aktuális készlet ettől eltérő lehet

92 989 Ft
92 989 Ft
Foscam

15 napos pénzvisszafizetési garancia.

Termék leírás

Részletek

A Foscam FI9928P egy alapjaiban újra tervezett távolról is vezérelhető pan/tilt/zoom támogatással bíró IP kamera. Nem örökölt elődjeitől semmit, mindenben az egyediséget követi. Forgathatóság tekintetében végre kijavította az elődök okozta csorbát, így feje függleges irányban elég magasra emelhető ahhoz, hogy a zoom vízszintes használata során optimálisan láthassunk is vele. Lencséje teljesen el van választva az IR ledek-től, így a lencse automatikus fókusza végre kemény üveg lap mögül tekint a külvilágra. Ez az autofókuszra is jó hatással van, hiszen a keményebb üveg lapkán nehezebben keletkeznek karcok, így a véletlenszerű mellé fókuszálás is kisebb eséllyel fog elő fordulni.

Rendelkezik ingyenes DDNS hosznévvel, amely használatához továbbra is szükség van publikus IP címre, de a olyan szolgáltató lenne az internet kapcsolata mögött, ahol ez nem lehetséges, P2P támogatásával NAT-olt hálózatok mögül is elérhető.

Éjellátása a gyári paraméterek alapján maximum 60 méter. Azért ezt kezeljük kellő fenntartással, mert bár belvárosi körülmények között ez igaz is lehet, de kertvárosi, falusi, netán tanyasi körülmények között már erősen megkérdőjelezhető. Valójában nem is nagyon van értelme ekkora távolságnak ennél a kameránál, ugyanis a FullHD felbontás, az alapból 105 fokos látószög és a 4x-es optikai zoom a rendszám felismerhetőségét nappali körülmények között is kb. 5 és 20 méter között tudja biztosítani. 60 méter távolságból sötét éjszakai körülmények között maximum egy autó és egy emberi alak különböztethető meg egymástól.

A Foscam FI9928P IP kamera 4x-es optikai zoommal rendelkezik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 105 fokos vízszintes látószögét a zoom használatával 40 fokosa csökkenthetjük. Emberi arcokat a nagy látöszögének használata mellett 3-4 méteren belül lehet azonosítani vele, de a ráközelítés után ez a távolság 4x-esére növelhető. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a rendőrség számára használható fényképet ekkora távolságból tudunk még biztosítani. Amennyiben ismerős mozog a kamera látóterében, azért ennél jóval nagyobb távolságból meg tudjuk ismerni őt. Ez a távolság 30-50 méterre is kitolódhat láthatósági viszonyok függvényében.

Ebben a kamerában is előre rögzíthetők pozíciók, azaz preset point-ok, amelyek megkönnyítik a távoli mozgatást, vagy az automatikus pásztázást. A legjobb pásztázás amúgy a Blue Iris programból valósítható meg, amelyből a pozíciók tetszőleges időközönként járathatók körbe ellentétében a kamera saját, folyamatos helyszín bejárásával. Az automatikus pásztázásnál vegyük azért figyelembe, hogy erősen alkatrész koptató tényező az állandó mozgás, tehát előbb utóbb javításra, cserére fog szorulni a készülék, mert a fizikai kopásból eredő meghibásodást a jótállási felvételek kizárják.

Telepítése egyszerű, működése stabil. FTP szerverre tökéletesen archiválja fotóit és videó felvételeit is. A csomag tartalmazza az üzemeltetéshez szükséges 220V-os (12V/2A) adaptert és a rögzítéshez szükséges tartókonzolt is.

Videók

További Információk

További Információk

Gyártó Foscam
Kültéri v. Beltéri Kültéri
Felbontás 1920 x 1080
Memóriakártya támogatás TF foglalat (Micro SD)
Éjjellátás 40 méter felett
Látószög 100 fok felett
Forgathatóság Pan/Tilt/Zoom
Tápfeszültség 12V
Onvif 2.2
Ház kialakítás Robot
Hálózat Wireless (és Ethernet)

Vélemények

Írja meg a véleményét

Ön most ezt nézi: Foscam FI9928P kültéri WiFi IP kamera, 4x zoom, FullHD